07.11.2023.

Lēdmanes pamatskolas skolēnu pašpārvaldes prezidente Elfa Suseja un prezidentes vietniece Karīna Zelča no 1.-3.novembrim piedalījās Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras organizētājās mācībās Madonas novada Mārcienas muižā.

Mācības bija ļoti intensīvas un izzinošas.

  • Mūsu skolas komandai bija iespēja uzzināt to, kas ir līdzdalība, iekļaujoši projekti, neformālā izglītība,  Youthpass.
  • Ieguvām vērtīgas zināšanas par dažādiem Erasmus+ projektu veidiem, tai skaitā līdzdalības projektiem.
  • Paralēli mācībām mūsu skola sadarbojās ar citu skolu komandām un jauniešiem bija iespēja piedalīties saliedējošās, izzinošās, jautrās aktivitātēs.
  • Noslēguma posmā mūsu komanda izstrādāja savu līdzdalības projekta ideju.

Esam ļoti gandarīti un lepojamies ar to, ka bijām starp  tām skolu komandām, kurām tika dota šī fantastiskā iespēja un pieredze iegūt zināšanas, prasmes, kuras būs noderīgas, lai izstrādātu savas projekta idejas.

Sakām lielu paldies arī darbnīcu vadītājiem ( Sergejam Andrejevam un Rinaldam Rudzītim), kuru pozitīvais gars un labā humora izjūta uzturēja pozitīvu gaisotni visas mācību dienas.

Vairāk par Jaunatnes līdzdalības projektiem: Jaunatnes līdzdalības projekti – Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra.

 

 

Galerija